Dezvoltare zone de vanzare in transport international

vanzare in transport
vanzare in transport

Cred ca stiti ca eu scriu aceste articole despre transport in ideea de a va ajuta sa va profitabilizati afacerea, iar vanzare in tranport are un rol esential in acest proces.

In acest articol vei citi:

  • cum ma ajuta procesul de vanzare in transport
  • de ce sa folosesc dispecerii pentru vanzare

Cum ma ajuta procesul de vanzare in transport?

Procesul de vanzare in transport international este ceva ce trebuie sa ai neaprat. Acest proces nu este unul simplu ci este destul de complicat. De asemenea e si destul de costisitor daca nu e facut in mod destept. Acest proces de dezvoltare de zone este strans legat de optmizarea in transport pentru concetrarea zonelor (citeste articolul asta ca sa vezi despre ce vorbesc).

Procesul este unul dificil deoarece e foarte greu sa iti faci o relatie cu acei clienti. De cele mai multe ori relatia asta de vanzare in transport se rezuma la discutii telefonice si la schimburi de emailuri. Foarte rar se poate tece la contactul si intalniri directe din considerente de costuri si distante.

De ce sa folosesti dispecerii pentru vanzare

Cu toate astea o metoda smart este aceea de a folosi dispecerii care sa caute posibil clienti in zonele pe care le-ai ales si apoi sa inceapa sa lucrezi cu ei, initial prin emailuri, adica sa le trimita in mod constant emailuri.

Trimiterea de emailuri este un proces in sine si trebuie facut profesional si automatizat pentru a nu incarca dispecerii. Trimiterea de emailuri trebuie sa se faca centralizat.

Aceste emailuri vor contine camioanele disponibile in zona clientului in fiecare zi, daca se poate cu 2 zile inainte de timpul estimat de incarcare ar fi extraordinar. Asta il ajuta pe client sa vada ca aveti masini disponibile in zona in mod constant. Asta va face ca procesul de vanzare facut la distanta de data aceasta sa se fructifice la un moment dat. Este doar o chestiune de timp pentru a se realiza primele procese de vanzare in transport cu clienti noi obtinuti asa.

Nu e foarte greu de pus in practica, dar trebuie perseverenta.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *