Consultanta in logistica -daca vrei sa-ti reduci costurile…..

consultanta in logistica
consultanta in logistica

Doar daca vrei….nu e obligatoriu (un proiect de consultanta in logistica te poate ajuta sa-ti reduci costurile), iar daca cu adevarat vrei atunci trebuie sa citesti acest articol si sa actionezi.

Orice proiect de consultanta in logistica incepe cu o scurta perioada de evaluare, perioada careia noi ii spunem audit. O astfel de perioada permite consultantilor nostri sa evalueze in mod profesional, in interiorul companiei dumnevoastra, care sunt problemele reale cu care va confruntati.

Bazandu-ne pe experienta pe care o avem si pe timpul mediu petrecut in companiile cu care am lucrat, am creat 9 servicii distincte de consultanta in logisica, care acopera toate zonele de supply chain si care va vor oferi posibilitatea de a reduce costurile operationale din compania dumneavoastra.

Datorita experientei consultantilor nostri am reusit se reducem timpii de care avem nevoie pentru a desfasura aceste proiecte de consultanta in logistica. Metodologia folosita de noi ajuta de asemenea la reducerea timpilor si a sumelor platite de dumneavoastra pentru astfel de servicii.

Aceste servicii, pe care le aveti prezentatemai jos, au preturi la acelasi nivel cu un laptop mediu Apple, diferenta considerabila fiind ca banii dati pe laptopul Apple este o cheltuiala, iar un proiect cu noi genereaza un ROI intr-un timp scurt si continuu, deci, veti recupera banii in cel mult 3 luni.

Serviciile de consultanta logistica sunt urmatoarele (click pe denumirea serviciului si veti fi directionati in pagina cu detalii):

LOGISTIC SPECIALIST FLEET – serviciu de auditare a flotei dumneavoastra.

LOGISTIC SPECIALIST DEPOZITARE – serviciu de auditare a operatiunilor de depozitare.

LOGISTIC SPECIALIST TRANSPORT SI DISTRIBUTIE – serviciu de auditare a operatiunilor de transport si distributie.

LOGISTIC SPECIALIST ACHIZITIIserviciu de auditare a operatiunilor de achizitii.

LOGISTIC SPECIALIST WMSserviciu de auditare implementare WMS (warehouse management system), TMS (transport management system) etc .

LOGISTIC SPECIALIST PLANIFICARE, S&OP PLANserviciul de auditare planificare integrata.

LOGISTIC SPECIALIST ORDER TO CASHserviciul de auditare al procesului order to cash (de la comanda pina la incasare).

LOGISTIC SPECALIST ROUTE TO MARKET – serviciul de auditare route to merket.

LOGISTIC SPECIALIST PRODUCTIE – serviciul de auditare productie.

Intr-o piata care, in cel mai fericit caz stagneaza, in care presiunea pe preturi este mare, atat din partea concurentei cat si a clientilor, singura modalitate viabila de a pastra sanatatea companiei este de a actiona asupra costurilor interne.

Noi va putem ajuta sa faceti acest lucru in mod profesional. Comanda acum unul dintre servicii!

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Consultanta in logistica -daca vrei sa-ti reduci costurile…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *