Cursuri logistica si transport Mamaia, Mai 2022

Am deschis sesiunea de inscrieri la cursurile de logistica si transport din mai 2022 de la Mamaia. Este sesiunea anuala pe care o organizez la mare. Perioada va fi 24-27 Mai 2022.

Sunt 4 zile de curs a cate 8 ore pe zi in care abordam urmatoarele aspecte:

 • suply chian
 • depozitare
 • transport si distributie
 • achizitii, din punctul de vedere al optimizarii logisticii

Detaliile pe fiecare sectiune in parte le vedeti dand click pe linkul de la finalul articolului. Structura cursului de logistica este facuta astfel incat sa va ofere cunostiintele teoretice in mod structurat si usor de retinut. De asemenea foarte importanta este discutia pe spete practice. Eu sunt consultant inainte de toate, iar experienta mea practica va va face sa intelegeti de ce e bine sa implementati ceea ce veti afla la curs si care e metoda cea mai buna d eiplementare pentru a avea rezultate practice.

Cursuri logistica si transport cu focus pe partea practica

Sunt mai multi traineri de logistica in Romania, dar extrem de putini care au experienta mea practica. Cand alegeti un curs, orice fel de curs, verificati ce experienta practica are acel trainer. Pentru ca in logistica conteaza sa faci, mai mult decat sa teoretizezi. Sunt multi teoreticieni, dar foarte putini cei care si reusesc sa aplice teoria aia in practica. De la acest curs eu tin sa plecati cu extrem de multe chestii practice care apoi sa fie implementate la voi in companie.

Eu cred ca toti cei care au participat la cursul meu au ramas cu aspectele practice discutate. Si cred asta pentru ca si-au trimis si alti colegi din companie in anii viitori la cursurile mele de logistica.

Nu trebuie sa ai experienta anterioara pentru a participa ala aceste cursuri. Incepem de la zero si te duc pana acolo astfel incat sa poti conduce cu succes un departament de logistica al oricarei companii. Asta e promisiunea mea catre tine.

Daca vrei sa alfli mai multe detalii despre curs te rog sa dai click pe acest link: Cursuri logistica si transport Mai 2022

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

4 comentarii la „Cursuri logistica si transport Mamaia, Mai 2022

 • februarie 7, 2022 la 4:18 pm
  Legătură permanentă

  Buna ziua ,

  Valentin Raileanu ma numesc , doresc sa particip la cursurile de logistica si transport MAMAIA 2022 .
  Care sunt conditiile de participare ?

  Răspunde
  • februarie 8, 2022 la 3:11 am
   Legătură permanentă

   Aveti un link in articol, la final. In acea pagina veti gasi cursul si posibilitatea de a va inscrie. Daca dati clcik pe fotografia cu cursul va vva deschide un document pdf unde aveti toate detaliile. A doua varianta e sa ma sunati, 0729148238, e nr meu, si va dau eu toate detaliile necesare.

   Răspunde
 • Pingback: Un logistician a facut prima retea sociala din Romania, TALK - Logistic Specialist Blog

 • mai 8, 2022 la 8:41 am
  Legătură permanentă

  Bună ziua
  Când întru pe link-ul aferent cursului antivirusul îmi da mesaj ca este un link periculos, pot primi altfel oferta?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *