Cursuri logistica si supply chain octombrie 2021

Anul asta a fost un an special si am avut mai multe cereri pentru a relua cursurile de logistica si supply chian si in alta perioada decat luna Mai. Asa ca am decis sa mai organizez o sesiune de cursuri in luna Octombrie, la Brasov, in perioada 26-29 Octombrie.

Dn cazua panedemiei e foarte posibil ca pana atunci sa fim obligati sa limitam numarul de locuri pentru a putea tine cursul si de aceea e bine sa va inscrieti cat mai devreme. Avem si 2 perioade de early booking :

  • pana la 15 septembrie oferim 10% discount fata de pretul de pe site pentru plata cursului
  • pana la 15 noiembrie oferim 5% discount fata de pretul de pe site pentru plata cursului.

Tematica abordata este imbunatatita astfel incat sa puteti lua si aplica informatiile de la curs. Asa cum v-am obisnuit si cum deja ati vazut din articolele de pe site cursul are multe exemple practice si spete reale pe care discutam. Asta pentru ava putea ajuta sa intelegeti mai bine lumea complexa a logisticii.

Sunt 4 zile de curs, iar in fiecare zi abordam o tematica din logistica: supply chian, depozitare, distributie si transport si achizitii.

Va astept sa va inscrieti si sa ne putem intalni la curs. Detaliile si incrierea aici: Supply chain camp Octombrie 2021

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *