Cursuri logistica 2020

Am deschis sesiunea de cursuri logistica pentru 2020. Dupa cum stiti eu fac 1 singur curs anual, iar cursul asta se tine la Mamaia la sfarsitul lunii Mai. Mai exact in perioada 26-29 mai 2020.

Vor fi 4 zile de cursuri logistica intensive in care discutam despre:

  • supply chain. Incepem cu supply chian si discutam intre 6-8 ore despre tot ceea ce trebuie sa stiti despre supply chain.
  • transport si distributie. O alta zi este alocata pentru transport si distributie, iar dupa ce terminam ziua o sa aveti toate cunostiintele necesare pentru a putem face un management corect al transportului si distributiei.
  • depozitare. O zi este alocata pentru a invata despre depozitare, optimizare procese, optimizare costuri si cum ar trebui sa faceti managementul corect al unui depozit.
  • Ahtizitie si optimizari de stocuri. O zi in car ediscutam despre achizitii, tehnici de negociere si optimizari de stocuri. pentru ca scopul cursului este logistica vom fi focusati pe optimizari de stocuri.

In fiecare sesiune aborbam probleme de:

  • optimizare de procese,
  • managementul costurilor,
  • tehnici de reducere a costurilor etc.

Totul cu exemple practice din experienta mea de consultanta logistica. Asta, de fapt, este marele avantaj al acestui curs:

  • faptul ca va prezint lucrurile din experienta mea practica si nu discutam despre chestiuni scrise de altii prin carti.

De asemenea veti afla care sunt tendintele in materie de tehnologie folosita in logistica si cum va puteti folosi eficient de aceasta tehnologie.

Inscriere si detalii suplimentare despre cursuri logistice

Daca vrei sa te inscrii la sesiunea de anul acesta de cursuri logistica te invit sa accesezi urmatorul link: Cursuri Logistica 2020.

Tot acolo gasesti informatii detaliate despre programa si alte informatii utile. Daca ai nevoie de si mai multe informatii te astept sa ma contactezi telefonic sau pe email. Ai datele de contact in partea de sus a paginii, conatnctandu-ma iti voi oferi acele informatii suplimentare de care ai nevoie. Exista si un program de early booking cu reduceri de pret daca platesti incrierea la curs pana la anumite date (31 Martie sau30 Aprilie).

Te astept la curs!

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

3 comentarii la „Cursuri logistica 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *