DepoziteLogistica

Curs logistica 2023

Anul asta organizez cursul de logistica in perioada 23-26 Mai la Mamaia. Ca de obicei, avem 4 zile in care vom invata logistica. In cele 4 zile trecem prin toate cele 4 zone importante din logistica:

  1. depozitare
  2. transport, distributie, management de flota
  3. supply chain
  4. achizitii (din punct de vedere optimizare stocuri si logistica)

In fiecare modul discutam despre fluxuri, indicatori de performanta, modul de stabilire si masurare a indicatorilor de performanta, softuri si automatizari necesare si utile la tine in companie. Informatiile oferite sunt teoretice si practice, iar foarte multe dintre exemple sunt din experienta mea practica de consultant. Deci, nu facem mai multa teorie decat e necesara, dar facem multe spete practice. Discutam despre probleme pe ceea le-am intalnit eu in companiile unde am facut consultanta.

Cine ar trebui sa participe la curs

Cursul este destinat celor care vor sa devina profesionisti in logistica. In companii, logistica se face “dupa ureche”. Adica fiecare invata de la ceilalti cum ar trebui sa se faca logistica. Adica, marea majoritate a celor care lucreaza in logistica au invatat experimentand. Unoeri pe banii proprietarului companiei, alteori din experienta multinationalelor. Se intampla asta pentru ca oamenii nu au de unde invata cum ar trebui facute lucrurile, iar pot invata la acest curs de logistica.

Chiar daca crezi ca in multinationale se face logistica performanta eu iti spun ca experienta mea spune altceva. Chiar daca multinationala e o scoala, ea nu e o scoala de performanta. Sunt multe cursuri de logistica pe piata, dar sunt putini profesionisti care au atat de multa experienta practica in atat de multe industrii ca mine. Aceasta experienta ma face sa iti pot raspunde la orice intrebari ai putea avea in timpul cursului si dupa curs.

Ar mai trebui sa participe directorii din companii care au in subordine departamentele de logistica. Pentru a sti ce ar trebui sa ceara oamenilor care lucreaza in logistica. In proiectele mele de consultanta am intalnit oameni care nu stiu ce sa ceara si nu stiu ce inseamna a se obtine performanta in logistica. Ca in orice alt domeniu logistica se face pe cifre. Iar performanta se masoara! Dar pentru a obtine cifrele si pentru a putea masura performanta trebuie sa stii ce si cum ar trebui sa masori.

Un curs de logistica ca cel pe care il organizez eu iti ordoneaza ideile, iti raspunde la intrebari si iti arata cum trebuiesc facute lucrurile. Iar dupa curs, ai oricand un specialist pe care il poti suna si cu care te poti consulta. Vai avea un punct de vedere specializat, adica ceva ce e greu de gasit.

Unde gasesti mai multe informatii si cum te poti inscrie la curs

Programa completa a cursurilor poate fi consultata aici: https://logistic-specialist.com/cursuri-logistica-si-supply-chain/. Tot pe pagina de mai sus te poti si inscrie la curs. Pana la 31 Martie am o oferta promotionala.

Daca ai nevoie de mai multe informatii te rog sa ma contactezi. Ai datele mele e contat in partea de ssu a paginii. Daca nu ai tu nevoie de acest curs de logistica, dar crezi ca are nevoie un alt coleg de al tau te rog sa-i transmiti acest email sau sa-l dai mai departe cate departamentul de HR.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *