Curs Gratuit de logitica si supply chain

curs logistica
curs logistica

Astazi, pe linkedin, am primit un mesaj prin care un domn ma ruga sa vina gratuit la cursul meu justificand cererea prin faptul ca nu are posibilitatea de a plati cursul. E prima cerere pe care o am de acest gen, dar din pacate nu pot sa o onorez in acest fel deoarece cursurile presupun niste costuri fixe care sunt considerabile. Dar, si exista un dar, deoarece vreau sa ajut oamenii care nu au posibilitatea reala de a plati cursurile pentru ca sunt studenti, someri sau orice alte situatii defavorizate si pentru ca nimic in lumea asta nu e gratuit chiar daca pare a fi gratuit, adica cineva va plati la un moment dat pentru acea gratuitate (iar aceast lucru este valabil inclusiv pentru serviciile mele care sunt gratuite) le ofer urmatoarele posibilitati:

1. Pentru a participa GRATUIT la oricare din cursurile mele trebuie sa aduca 2 clienti platitori pentru aplicatia WebPark (adica 2 firme care au flote mai mari de 50 de masini) sau WebTMS, iar acestia sa ramana cel putin 1 an clienti (asta nu e problema pentru ca de obicei clientii din aplicatii raman mai mult de 1 an, adica nimeni nu a renuntat la aplicatie pina acum).

2. Cine aduce 2 clienti platitori la curs are participarea gratuita la curs.

ATENTIE! Oferta ese valabila doar pentru aceia care sunt intr-o situatie defavorizata si imi rezerv dreptul de a accepta sau refuza persoane in acest program.

Programa de cursuri poate fi consultata aici: https://logistic-specialist.com/index.php/cursuri-logistica-si-supply-chain.html .

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *