Cum se stabileste costul de depozitare

costul de depozitare
costul de depozitare

Am creat un fisier excel care va ajuta sa puteti vedea cum see calculeaza costul de depozitare, un fisier in care trebuiesc completate doar campurile verzi, iar celelalte le calculeaza automat fisierul.

Am sa fac si o aplicatie web, asa cum este cea de calcul a costului pe km, dar trebuie sa am ceva mai mult timp la dispozitie pentru a o crea.

Pina atunci toti cei interesati in a face un astfel de calcul sau pentru a verifica deja calculele existente imi pot trimite un email prin care sa solicite fisierul, la adresa de email deja consacrata: robert@logistic-specialist.com.

Fisierul nu face altceva decat sa va ajute sa calculati costul de de depozitare, ghidandu-va astfel incat sa aveti in vedere marea majoritate a elementelor care intra in structura unui astfel de calcul. Restul, sunt formule care extrag si combina informatiile pentru a putea sa va usurez munca. Introducerea datelor intr-un astfel de fisier necesita sa aveti aceste date, asta inseamna ca trebuie sa masurati multe elemente de costuri operationale,

Toti cei care vin la cursurile mele de logistica si supply chain primesc exemple gratuite si astfel de unelte cu care isi pot usura munca.

Aveti mai jos o fotografie a modului in care arata fisierul:

costul de depozitare
costul de depozitare

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *