Cum iti reduci costurile de transport cu pana la 10%

Costurile de transport reprezinta un cost important in orice companie. Reducerea acestor costuri ar trebui sa reprezinte o cerinta permanenta in companiile care folosesc transport inchiriat.

Cum iti reduci costurile de transport cu pana la 10%

Pentru a utea face reduceri trebuie sa intelegi care e structura costurilor de transport intr-o companie si de unde vin aceste costuri. De asemeena trebuie sa intelegi mecanismul care guverneaza acest proces. Am creat un document care va ajuta sa intelegeti toate aceste aspecte. In acest document iti arat si motodele prin care poti face aceste reduceri. Implementarea acestor metode este simpla si iti garanteaza rezultatele.

Dupa ce vei citi documentul si vei intelege care sunt mecanismele, aplicarea lor la tine in companie va deveni mult mai usora. De obiei, activitatea de transport a o zona “gri” in companii, si, de aceea, daca lucrurile merg bine si nu sunt probleme managementul nu se prea implica acolo.

Documentul se adreseaza managerilor din companii care vor sa reduca costurile. Documentul nu se adreseaza companiilor de ransport ci se adreseaza comppaniilor care folosesc servicii de transport inchiriat. Documentul va ajuta sa intelegeti fenomenele si sa stiti ce trebuie sa cereti coordonatorilor de transport. De asemeena, va ajuta sa intelegeti procesul si limbajul pentru a putea vorbi aceiasi limba cu coordonatorii de transport si a putea raspunde eficient la barierele puse de ei.

Documentul se poate cumpara din magazinul viirtual de resurse educationale de pe site-ul Logistic-specialist.com, adica accesand acest link: https://logistic-specialist.com/produs/optimizarea-costurilor-de-transport/.

Tot pe site gasiti un pachet de documente format din documentul “Optimizare costuri de transport”, contractul de transport si formularul de comanda de transport. Avantajul este ca pachetul are un pret mai bun decat daca ati achizitiona fiecare document separat. Puteti sa il achizitionati de pe acest link: https://logistic-specialist.com/produs/pachet-optimizare-costuri-tranport-contract-transport-comanda-de-transport/

Daca ti-a placut articolul t einvit sa-l citesti si pe urmatorul: Bune practici in optimizarea de stocuri

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.