Cum iti convingi seful sa-ti cumpere un WMS?

Esti manager de logistica sau de depozit si ai nevoie de un WMS care sa te ajute sa-ti desfasori mai bine activitatea? Toti stim ca un WMS este important si te poate ajuta, dar astea sunt doar vorbe daca nu sunt insotite de cifre. Pe seful tau il conving cifrele si mai putin vorbele, iar tu ar trebui sa stii cum poti transforma vorbele in cifre si cum iti poti da seama la nivel de cifre care este impactul financiar si operational al implementarii unei solutii WMS in organizatia ta.

In ce zone te ajuta un WMS si cum poti tu sa-i transmiti asta sefului tau in termeni de ROI? Daca nu stii ce e ROI cu atat mai mult trebuie sa vii la cursurile noastre de logistica si supply chain.:)

In sediunea dedicata managementul depozitelor inveti cum sa controlezi aceste aspecte si cum poti vorbi in limbajul cifrelor cu seful tau. Daca pina acum nu ai reusit sa-l convingi pentru ca iti trebuiau cifre, dupa sesiuneade curs pe car eo vei urma la Supply chain summer camp sigur vei sti cum sa-l convingi.

Te astept la Supply chain summer camp in 24-28 iunie alaturi de mine si alti profesionisti in logistica.

Un audit pe zona de logistica si operational cu un consultant de al nostru costa cat un laptop bun si, poti obtine o masina buna pentru echipa ta de vanzari (prin reduceri de costuri).
Contacteaza-ne prin email TRIMITE EMAIL
Consulta serviciile noastre de consultanta SERVICII CONSULTANTA
Abonamentele de consultanta: ABONAMENTE.Vrei mai multe noutati de la noi? Inscrie-te la newsletter:
join our mailing list
* indicates required