DepoziteLogistica

Cum il ajuta WebWMS pe un manager logistic

Ca si manager logistic ai foarte multe provocari. Unele din ele sunt rezolvabile usor altele nu. Daca vei citi acest articol pana la final vei afla urmatoarele:

  • care sunt provocarile unui manager logistic
  • cum te poate ajuta WebWMS

Care sunt provocarile unui maneger logistic

In activitatea de anagement un manager de logistica trebuie sa isi realizeze obiectivele agreate cu conducerea. Acestea sunt obiective de costuri si de eficienta logistica in principal. Ambele tin de adminstrarea judicioasa a resurselor din departament.

Pentru a tine sub control costurile e necesar sa stii aceste costuri, sa le identifici si sa gasesti metode de a le reduce. In general asta e o provocare pentru orice manager. Pentru un manager logistc provocarea este si mai mare pentru ca nu prea exista know-how in piata legat de aceste aspecte. E complicat atat sa identifici aceste costuri cat si sa le evidentiezi. Daca nu poti face asta cu atat mai putin vei putea gasi solutii de scadere a acestor costuri.

Eficienta si productivitatea sunt alte 2 elemente delicate pentru un logistic manager. Asta inseamna timp si oameni folositi in procese. Inseamna sa vorbesti cu managerii superiori pe cifre atunci cand vrei sa angajezi oameni. Inseamna transparenta si credibilitate. Asa cum ziceam e o provocare majora asta pentru ca nu se tin sub control aceste aspecte.

Cum te poate ajuta WebWS

WebMWS wste solutia gratuita de WMS, dar care ca stiideja asta (daca nu stii ai detalii aici: WebWMS). Ca manager logistic ai nevoie de date si rapoarte care sa iti arate ceea ce se intampla in depozit.

Toate astea trebuie sa fie usor de obtinut si usor de interpretat. WebWMS iti ofera aceste date si rapoarte la un click distanta. Asta pentur ca in WebWMS poti vedea foarte usor cat timp ii ia fiecarui om sa execute o sarcina. Poti vedea cate linii a facut intru interval de timp.

Avand datele poti lua decizii si poti gasi solutii de reducere costuri si eficientizare. Asta inseamna eficienta si control. E cam tot ceea ce ai nevoie ca manager logistic pentru a organiza depozitul si pentru a-l eficientiza.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe uumatorul: WebWMS – gratuit…in cloud

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Cum il ajuta WebWMS pe un manager logistic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *