Chestionar logistic – un ajutor pentru tine

In articolul acesta vreau sa va povestesc despre un chestionar logistic pe care eu il foloseam cand doream sa gasesc clienti noi de logistica. De asemenea l-am folosit si pentru unii din clientii mei.

Daca vei citi acest articol pana la final vei afla urmatoarele:

  • ce e cu chestionarul logistic si la ce il folosesti
  • de unde iau acest chestionar logisic

Ce e cu chestionarul logistic si la ce il folosesti

Sa zicem ca esti o firma care faci logistica pentru altii sau vrei sa aduci un nou furnizor in reteaua ta. Se practica destul de des asta, ca un anumit producator, distribuitor sa aduca alti furnizori in retea. Asta pentru a reduce costurile. De obicei, un astfel de exercitiu e destul de greoi. Sunt implicate mai multe departamente si sunt implicate mai multe persoane. Pentru a simplifica lucrurile am creat un chestionar logistic. Acesta are rolul de a cere o singura data informatiile in mod structurat de la furnizor/client. In felul asta nu il tot bati la cap cu zeci de telefoane.

De asemenea, chestionarul e foarte util intern pentru ca odata completat de client/furnizor fiecare departament isi poate lua informatiile de acolo. Nu mai trebuie sa te duci pe la fiecare dintre ei sa vezi daca o chestiune e ok sau nu. Fiecare se uita in chestionarul completat si vede acolo toate informatiile necesare.

In felul asta un proces care e destul de complicat de tinut ub control devine extrem de simplu de dus la capat. Toti vor fi mai linistiti si mai calmi si cu temele facute.

De unde iau acest chestionar logistic

De aici de pe site bineinteles. Daca deja esti prezent aici sa citesti diverse articole stii deja procedura. la finalul articolului vei gasi un link care te va ajuta sa intri in posesia chestionarului. Apoi il poti folosi cum crezi de cuviinta.

Daca vrei sa descarci chestionarul te rog sa dai click aici: Chestionar logistic

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Ce inseamna forecast de vanzari

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *