Caut angajat!

Pentru ca tot vreau sa ajut tinerii, asa cum am spus in diverse randuri, acum am nevoie de un proaspat/prospata absovent/absolventa de facultate. Tot ce trebuie sa faca este sa aiba o atitudine pozitiva si sa vrea sa invete lucruri noi in logistica. Daca este si absolvent de transporturi cu atat mai bine, dar nu este un “must”. Prefere sa lucrez cu persoane care vor si capacitatea de a se adpata la situatii noi si de a invata, pentru ca le pot transmite multe lucruri bune. Pe langa salariu vor primi si acces gratuit la cursurile pe care le organizez anul asta. Va astept pe toti cei care doriti. Oferta este disponibila in limitat stocului existent (ca sa folosesc un cliseu ca tot or sa dea oamenii astia cu reducerile in noi acum in ianuarie— din nou! :)). Nu e necesara experienta pentru ca o veti dobandi lucrand. Atat! Restul e can-can! :).

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

0 comentarii la „Caut angajat!

 • ianuarie 7, 2013 la 10:02 am
  Permalink

  Buna ziua si La multi ani!
  Am citit anuntul dvs. referitor la: ,,Caut angajat!”. De ce preferati tineri absolventi? De ex mai sunt persoane care au si ceva experienta dar care din diverse motive momentan incearca din rasputeri sa isi gaseasca un loc de munca in domeniul facultatii studiate si nu reusesc. Se pot discuta multe pe acest subiect dar daca sunteti deacord puteti diversifica oferta avand ca public tinta si alte categorii. Astept raspunsul dvs. eventual sa discutam pe tema sus mentionata.
  Multumesc. O zi buna.
  Mari

  Răspunde
 • ianuarie 7, 2013 la 7:09 pm
  Permalink

  Mari,
  Daca un om cu experienta isi poate gasi de lucru, tinerii absolventi sunt ai nimanui, sunt foarte putini cei care le intind o mana. Pe langa asta se suprapune foarte bine pe nevoile actuale pentru jobul disponibil. Deci, e o potrivire care e benefica tuturor partilor.

  Răspunde
 • februarie 26, 2013 la 10:53 pm
  Permalink

  ce usor afirmati: un om cu experienta isi poate gasi de lucru.
  va dau exemplul meu, de 3 ani incerc sa gasesc ceva corespunzator studiilor si experientei. ce vina am, ca am 12 ani vechime in munca, o gramada de cursuri de pregatire si facultate? degeaba. cand ma duc la interviuri mi se spune ca vreau bani multi. asa ca… mai ganditi-va, va rog, inainte de a face unele afirmatii.

  Răspunde
 • martie 11, 2013 la 8:14 pm
  Permalink

  Buna Ziua !
  mai este valabil anuntul pentru angajare?
  Eu sunt ultimul an la Univ. Politehnica Bucuresti. Facultatea Transporturi, specializarea Ingineria Transportului si a Traficului.

  Răspunde
 • martie 11, 2013 la 8:39 pm
  Permalink

  Din pacate nu mai e valabil Bogdan. Problema a fost rezolvata.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *