Calcul pret pe km

calcul cost pe km
calcul cost pe km

Am folosit de-a lungul timpului un fisier in care calculam pretul pe km pentu diferite tipuri de masini si pentru diferite tipuri de transport. Fisierul il pot pune la dispozitia oricui doreste printr-un simplu email trimis mie pe adresa robert@logistic-specialist.com.

Foloseste pentru calcularea costului pe km toate elementele necesare care intra in calculul unui asemnea cost: amortizarea masinii, gradul de incarcare, nr de km zilnici, combustibil, reparatii, nr de livrari, stationari, instalatie de frig, izotermare masina etc. Modificarea unor parametri va duce la modificarea rezultatelor finale, deci puteti face simulari pe anumiti parametri si puteti adapta acest fisier la nevoile dumneavoastra. Fisierul are o mica hiba introdusa intentionat, iar cei care vor dori sa utilizeze fisierul si vor dori sa aiba valori reale vor incerca sa-l inteleaga si isi vor da seama imediat de ce costurile sunt ceva mai mari decat in realitate. Atentie! e vorba doar de modificarea unor parametri pentru a afisa rezultatele reale. Sstemul de calcul si modul de realizare a legaturilor in fisier nu are nici o problema ci doar anumiti parametri sunt introdusi suplimentar si unii trebuiesc actualizati.

Fisierul face calculul atat pentru transport interurban cat si pentru distributie urbana putand fi foarte util aproape tuturor companiilor care au masini.

Deci, in concluzie, va astept cu email la robert@logistic-specialist.com pentru a-l putea primi.

Aveti aici o fotografie cu fisierul deschis: https://www.logistic-specialist.com/pozapretkm.jpg

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *