Calcul cost/km transport si distributie

Fisierul de calcul exel pentru calculul cost/km pentur firmele de transport si distributie a fost cerut de foarte multi dintrei voi si de accea am decis sa il fac intr-un format mai usor de utilizat.In fisier trebuie sa introduceti datele cerute , apoi va calculeaza costurile si va lasa sa faceti ceva simulari modificand anumiti parametri inportanti.

E un instrument util si usor de utilizat, dar totusi, pentru cei care nu stiu la ce se refera campurile va dau citeva explicatii in continuare:

Mai jos aveti exemplificate cateva din elementele care sunt prinse in fisier.

Rca mediu..- suma medie pe care o platiti pe RCA pe an (este medie pentru ca trebuie luata in calcul pe periaoda de amortizare a masinii).

Asigurari marfa – suma medie pe care o platiti pe asigurarea de marfa pe an.

Cost licenta transport – suma medie pe care o platiti pentru licenta de trnasport (licenta de transport+executie+autogara+cursuri persoana desemnata etc).

Taxe drum pe an- suma medie pe care o platiti pe taxele de drum pe an.

Impozit pe an – suma medie pe care o platiti pentru impozit pe an.

Reparatii pe luna –  suma medie pe care o platiti pentru reparatii (piese+manopera) pe luna excluzand schimburile de ulei.

Cost ulei…-  suma medie pe care o platiti pentru ulei si filtre la un schimb.

Acestea sunt doar cateva din elementele care trebuiesc luate in calcul, suplimentar se mai tine cont de salriul soferului, bonusurile pe km, consumul de combustibil etc. In fisierul Excel gasiti toate eleementele care contribuie la calculul costului pe kilometu.

Fisierul se poate achizitiona de aici:

Calcul cost / km

Succes!

Update: Daca vrei sa faci urmatorul pas important pentru business-ul tau ar fi bine sa te gandesti la un TMS (soft de management al transporturilor). Noi avem unul “la cheie” care e simplu, usor de utilizat si il putem aduce oricand sa respecte cerintele tale (asta daca nu o face deja). vezi detalii aici: TMS – soft transport .

Evolutia afacerii tale de transport va duce mai devreme sau mai tarziu catre deschiderea unui depozit. Noi am dezvoltat o solutie WMS (management depozit) pe care ti-o putem oferi gratuit. Vezi detalii aici: WebWMS – WMS gratuit .

In fiecare an organizam cursuri de logistica (de obicei in luna MAI). Daca vrei detalii le poti avea aici: Cursuri logistica

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

5 comentarii la „Calcul cost/km transport si distributie

 • martie 15, 2013 la 4:15 pm
  Permalink

  Link-ul de confirmare nu se poate activa din emailul transmis de dvs ; unde sa introduc al doilea link si codul ?

  Multumesc

  Răspunde
  • mai 13, 2019 la 5:28 am
   Permalink

   Linkul nu trebuie validat ci doar dati click pe el si va duce in pagina web unde se poate face calculul.

   Răspunde
 • mai 3, 2013 la 9:37 am
  Permalink

  Parametri de acolo sunt relativi, ati facut o treaba buna, dar mai aveti de lucru. Daca vreti sa pozati intr-un consultant profesionist de transport, trebuie sa mai lucrati. Stima.

  Răspunde
 • martie 8, 2018 la 6:07 am
  Permalink

  Tot timpul mai e de lucru, dar solutia e chiar ok. Daca aveti ceva mai bun puneti aici sa vada toata lumea.:)

  Răspunde
 • Pingback: Calcul costuri distributie - Logistic Specialist Blog

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *