Calcul cost depozitare

Pentru toti cei care doresc sa faca un calcul cost depozitare am reusit sa facem o aplicatie web care va ajuta sa calculati aceste costuri. Este o aplicatia simpla, dar care are foarte multi parametri care intra in acest calcul (peste 130 de parametri).

Cei care nu aveti parametri din prima va sfatuiesc sa printati formularul web, sa completati parametri in formularul printat si abia apoi sa introduceti valorile in formularul web. In felul acesta va asigurati ca aveti toate datele.

Mai departe aplicatia calculeaza automat costurile de depozitare pe mai multe elemente: costuri fixe, costuri pe unitate (aici unitatea poate fi palet, bucata etc), costuri in-out, costuri depozitare pe unitate/pe zi, costuri picking, costuri de procesare documente si costuri servicii adiacente (etichetare, ambalare etc).

Pentru ca aplicatia sa functioneze este necesar ca toate campurile formularului sa fie completate cu valori (ero este o valoare acceptata pentru campurile unde nu aveti valori, dar trebuie scrisa de la tastatura, nu lasati ce va sugereaza aplicatia deoarece acea valoare nu este proceata ca si valoare).

Si asa cum v-am obisnuit deja, aplicatia este gratuita la fel ca si aplicatia de calcul a costului pe km. Cei care au deja cont in aplicatia Cost pe km va puteti loga cu aceleasi date si in aceasta aplicatie.

Din considerente de GDPR aplicatie e acum un fisier. Il putei downloada de aici: Fisier calcul cost depozitare

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *