Bune practici in managementul de flota

Bune practici in mangementul de flota este un document care te ajuta sa afli cum ar trebui sa faci un management de flota performant. Am creat acest document pentru a te ajuta sa intelegi ce ai de facut atunci cand ai o floata auto.

Ce contine acest document – Bune practici in mangementul de flota

Documentul este structurat astfel in cat sa intelegi ce ai de facut in diversele faze ale procesului de management parc auto. Documentul contine urmatoarele:

  • achizitia masinilor pentru ca este prima atapa.
  • predarea primirea masinilor catre utilizatori.
  • mentenanta programata a masinilor.
  • monitorizarea kilometrilor si a consumului de combstibil.
  • folosirea sistemlor GPS
  • vanzarea masinilor
  • reguli de siguranta in flota (foarte important si sunt convins ca nu respecti multe dintre ele).

Din document vei afla bune pratici pe care nu ai de unde sa le afli din alta parte. De exemplu:

  • ce trebuie sa negociezi cu un service auto,
  • de unde stii daca orele de manopera facturate de service sunt corecte sau nu,
  • ce e acela plan de mentenanta si la ce te ajuta asta si multe altele.

De asemenea, vei invata cum sa monitorizezi corect numarul de kilometri si concumul masinilor. Iar astea au impact drect in costul pe kilometru si in costurile cu parcul auto. Asa cum iti spuneam nu prea ai din alta parte de unde sa afli astfel de chestii pentru ca ele vin din experienta mea de a coordona flota de mari dimensiuni (cea mai mare flota coordonata de mine a fost de 800 de masini). Acolo am intalnit o gramada de probleme, iar din document vei afla cum le poti rezolva si tu cand te lovesti de ele.

Documentul are 5 anexe, anexe care te vor ajuta sa organizezi si sa tii sub control elementele importante din flota: reparatiile, kilometri, consumul de combustibil si costurile.

Cui se adreseaza acest document?

In primul rand celor care lucreaza in flotele auto pentru a vedea cum e bine sa faca lucrurile (dar probabil ca vor fi prea orgoliosi ca sa ia un astfel de document), ce face bine si ce ar trebui sa mai faca. In al doilea rand managerilor de logistica pentru a sti ce trebuie sa ceara managerilor de parc auto.

Zona de flota este o zona tehnica si e foarte greu sa intelegi ce e acolo si cum ar trebui facute lucrurile pentru a le tine sub control. In acest document vei gais raspunsurile pe care le cauti. Iti spun ce anume trebuie facut ca flota sa nu mai fie o gaura neagra.

Nu in ultimul rand acest document se adreseaza antreprenorilor care au o compnie la inceput de drum si au flota auto. Documentul iti spune ce trebuie sa faci astfel incat sa cresti sanatos si sa nu ai problemele pe care le au altii cu flota auto. O companie mica nu isi permite un manager de flota bun, dar sigur isi permite sa achizitioneze acest document. iar acest document te va invata tot ce stie un manager de flota bun.

De unde pot achizitiona acet document – Bune practici in mangementul de flota?

Am creat un magazin virtual special pentru acest tip de informatii pe care vreau sa ti le ofer. Asta este primul document care va fi pus acolo, dar urmeaza multe altele legate de flota, logisitca, depozite, stocuri. Este un magazin virtual de unde poti achizitiona know-how la preturi pe care ti le poti permite.

Daca te-am convins si vrei sa chizitionezi documentul o poti face accesand acest link: Bune practici in managementul de flota . Sau o alta varianta este sa intri pe https://logistic-specialist.com si sa aceesezi din partea de sus a siteului meniul Mag Resurse.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cand ai folosit ultima oara recompensele sentimentale

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Bune practici in managementul de flota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *