Logistica

Black Friday la Logistic Specialist

Anul asta doar Emag ne-a intrecut la discounturi, altfel am fi fost primii in piata la discounturi. Cum asa? O sa va explic, simplu, asa cum imi place mie.

Anul asta am avut la promotie un frumos Mercedes S650 AMG care a avut discount de aproape 90%. Ce e frumos la Black Friday de la Logistic Specialist este ca promotiile sunt tot anul si ca, de fapt, poti sa-ti iei ce produs vrei tu pentru ca avem reduceri la toate.

Cum functioneaza sistemul Black Friday de la Logistic Specialist? O sa va explic cum a functionat cu un client de al meu: am inceput acum un an de zile (de fapt e un an si ceva de atunci) un proiect de consultanta, anul asta am tras linia si am facut citeva calcule. Calculele arata asa: el a platit pentru proiectul de consultanta undeva in jur la 4000 de euro si a obtinut o reducere de costuri pe logistica de 130.000 de euro (bani inregistrati si incasati).

Clientul a platit 4000 de euro si are in buzunar la momentul acesta 130.000 de euro cu care poate sa faca ce vrea el: isi poate lua un Mercedes S650 AMG, un Maserati, o croaziera super exclusivista cu familia  etc. Iar pentru asta a platit doar 4000 de euro. Doar anul asta am mai dat citeva SUV-uri unor clienti la pret sub 3000 de euro.

Daca vrei si tu sa-ti schimbi masina anul viitor de Black Friday la un pret sub 5000 de euro poate ar fi bine sa luam legatura si sa incepem proiectul care iti aduce un super discount de Black Friday, cam cel mai mare din piata. Si, asa cum spuneam poti sa-ti iei ce produs vrei tu, fara limita. 🙂

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *