Airtrax – noua generatie de stivuitoare cu roti omnidirectionale

airtrax
airtrax

Cand a vazut prima oara acest tip de stivuitor, acum vreo 2 ani cred, mi-a placut foarte tare pentru ca am crezut ca poate rezolva ceva probleme de depasare cu marfa in spatii inguste, acolo unde nu poti sa faci manevre cu stivuitoarele normale.

Totusi, am stat sa ma gandesc unde as putea avea spatii intr-un depozit in care l-as putea folosi si cum ar putea el sa reduca spatiile dintre rafturi de ex. Exceptand faptul ca pare un “gadget” interesant, iar rotile folosesc o tehnologie speciala nu prea reusesc sa-mi dau seama care ar putea fi avantajul lui fata de un stivuitor normal (avantaj cuantificat in bani, bani care sa rezulte din reducere de spatiu, eficienta etc), iar pe langa asta cred ca pretul este unul piperat datorita tehnologiei rotilor si cred ca atunci cand vei fi nevoit sa schimbi rotile mai degraba cred ca ai cumpara unul nou normal.

Oricum cred ca daca o firma ar avea un astfel de stivuitor el va deveni vedeta pentru o buna perioada de timp si va fascina pe multi cu rotile lui “sugubete”.
Hai sa face impreuna un exercitiu de imaginatie si sa-mi spuneti voi unde ati putea folosi un astfel de stivuitor si daca ati da bani pentru o astfel de “jucarie?

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *