Administrare parc auto

Webpark
Webpark

Intr-o zi am facut un mic exercitiu si am creat in excel un mic “programel” care poate face administrare de flota. Fisierul are mai multe sheet-uri care isi coreleaza datele automat (din cand in cand mai e nevoie de facut refresh) si afiseaza niste rapoarte. Este un fisier destul de simplu de utilizat pentru cei care stiu ceva excel. Partea proasta a lui este ca excelul are limitari si e mai greu sa lucrezi cu baze de date. Este totusi bun pentru o flota mica si care are putine intrari de date. Eu am introdus in el vreo 7000 de intrari si incepea sa lucreze greu. Este totusi un excel care are limitari si de aceea il ofer gratuit tuturor celor interesati si va ofer si suport pentru cei care se descurca mai greu cu el.

Cum pot folosi softul

O varianta buna si ieftina de soft de administrare flota care lucreaza pe baze de date si care nu are limitari. Poate fi folosita de oriunde deoarece lucreaza ca un site web puteti gasi aici (softul e inchis din considerente de GDPR)

Aceasta varianta rezolva problemele de flota oricant de mare ar fi flota si oricat de multe intrari ar avea. Va da alerte pentru expirarea documentelor, rapoarte de costuri, puteti face management de reparatii, masini si soferi, etc.

Cei interesati de pret ma pot contacta (oricum este foarte ieftin raportat la solutiile care exista pe piata).

Am scos acest excel din uz, dar am venit cu ceva in plus pentru cei care ar fi interesati de acest excel. Am decis sa oferim celor care au flote pina in 50 de masini sa poata folosi WebPark gratuit.

UPADTE 2018. Softul excel daca sunteti interesati de el poate fi inca folosit. Aveti in articolul asta detalii despre cum il puteti downloada: Soft parc auto in excel

Toate detaliile de care aveti nevoie sunt in articolul de mai sus. Totusi, daca aveti nevoie de mai multe informatii datele mele de contact sunt in partea de sus a paginii.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

3 comentarii la „Administrare parc auto

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *