Abonamente de consultanta logistica si transport

abonamente consultanta
abonamente consultanta

Incepand de anul asta introducem pe piata 3 abonamente de consultanta logistica si transport, fiecare dintre aceste abonamente fiind gandit pentru a rezolva o problema din companie. Am plecat de la ideea ca intr-o companie e bine sa aveti o politia de asigurare atunci cand aveti probleme in afacere de zona de logistica si transport.

Pe de alta parte, oricum lucram in varianta asta cu cativa clienti si am zis sa o extind oficial. Asa ca am creat 3 abonamente:

Abonamente second opinion

  • este destinat celor care doresc sa aiba un specialist in logistica, transport si operational cu care sa se consulte atunci cand apare o problema in companie sau trebuiesc validate anumite decizii sau cifre. Zilele din abonament pot fi folosite si pentru orice alte servicii doriti din portofoliul nostru: audit pe o anumita zona, cursuri etc. In crearea acestui abonament am plecat de la ideea ca orice manager are la un moment dat indoieli in ceea ce priveste unele decizii sau unele date si are nevoie de o parere nepartinitoare a unui specialist extern. Abonamentul are incluse 3 zile de consultanta, iar alte detalii poti vedea pe pagina dedicata.

Abonamente Save my Money

  • este destinat companiilor care doresc sa isi optimizeze zona de logistica, transport sau operationala si sa salveze bani si resurse importante pe aceasta zona. De asemenea abonamentul este destinat companiilor care doresc ajutor in procesul de implementare a unui soft (WMS, ERP, TMS). in abonament sunt incluse 12 zile de consultanta care pot fi consumate folosind toate serviciile pe care le punem la dispozitie: audit, consultanta, implementare soft WMS, ERP, TMS, traning (cursuri),

Abonamente Happy Month

  • este destinat companiilor care au nevoie de servicii de consultanta logistica, transport sau operationala atunci cand au o problema grava in companie (problema grava este asociata cu plecare unui om cheie din structura). Acest abonament da posibilitatea posesorului sa beneficieze de 20 de zile de consultanta, iar consultantul va inlocui persoana care a plecat permitand companiei sa isi desfasoare activitatea in continuare fara sincope. In perioada de inlocuire a persoanei se pot desfasura si alte activitati din portofoliul nostru de servicii: recrutare sau ajutor in procesul de recrutare a unei persoane care sa inlocuiasca persoana care a plecat, audit si consultanta pe anumite zone, training (cursuri), ajutor la implementare de solutii software WMS, ERP, TMS, dezvoltare de aplicatii web etc. Pachetul include 20 de zile de onsultanta, iar acest tip de pachet este disponibil doar pentru 7 campanii pe parcursul unui an.

Oricare din abonamente permite prelungirea zilelor de onsultanta, daca e necesar, la un pret promotional fata de pretul standard. Prelungirea zilelor de consultanta la tariful promotional (reprezinta tariful la care a fost achizitionat abonamentul) se poate face pentru o perioada de cle mult 40 de zile lucratoare dupa care tarifele se vor rediscuta.

Este un serviciu unic pe piata din Romania si suntem prima firma de consultanta care introduce servicii de tip abonament pentru clienti.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *