Logistica

1000 de euro pentru o masina noua

masina noua
masina noua

Probabil ca ti se va parea ciudat sa cumperi cu 1000 de euro o masina noua, dar, iti garantez eu ca se poate. Da, suma e corecta 1000 de euro si a fel de adevarat este ca poti cumpara o masina noua cu banii astia.

Cum poti sa cumperi o masina noua cu 1000 de euro?

Simplu, investesti banii astia in optimizarea costurilor afacerii pe care o ai, iar in maxim un an aceasta investitie iti poate aduce inapoi o masina. Proiectele noastre de audit au un pret apropiat de suma specificata mai sus, iar inca din faza de audit.

Datorita metodelor folosite de noi si a experientei pe care o avem poti avea un roi de 2000 %, doar cu masuri pe care le poate implementa echipa ta in decurs de citeva luni. Ca si medie pe toate proiectele noastre avem un roi de 500-800%, dar, in ultimele 3 proiecte am depasit frecvent 2000%, iar asta iti asigura, in mod cert o masina buna de clasa medie.

Exemple de clienti care si-au luat masina noua cu 1000 de euro.

Cateva exemple:

-un distribuitor national cu cifra de afaceri de aproape 60 mil euro pentru proiectul de depozitare. L-am ajutat sa obtina o reducere de costuri de 35.000 de euro (e suma minima garantata). Suma putand creste pina la 48.000 de euro anual in funtie de masurile pe care se hotareste sa le implementeze anul acesta. Costul proiectului fiind de doar 1000 de euro.

-Un alt proiect pe zona transport cu o firma care are ca si activitate de baza productia si o cifra de aafceri de aproximativ 40 mil de euro a facut o reducere de costuri de 25.000 de euro pentru un cost al proiectului de 800 de euro.

Tot ceea ce am facut in aceste proiecte a fost sa marim controlul operatiunilor de logistica si sa le oferim solutii viabile si imediate de reducere a costurilor.

Fiecare dintre clienti a investit maxim 1000 de euro si au avut in schimb contravaloarea unei masini bune de clasa medie. Orice investie a ta intr-un proiect de audit cu noi nu poate avea decat un singur rezultat: poti cumpara cu 1000 de euro o masina noua. Decizia de a o cumpara iti apartine, dar noi oricum iti aratam cum sa ai acei bani si iti si garantam obtinerea lor.

Cum iti garantam masina noua?

E simplu: masurile propuse de noi se implementeaza foarte simplu de catre echipa ta. De cele mai multe ori fiind lucruri care lor le scapa si pe care noi le vedem. De obicei obisnuiesc sa spuna: “Noi cum de nu ne-am gandit pina acum la asta?”.

Vrei si tu sa dai 1000 de euro si sa iti iei o masina nou buna?

Daca da, te rog consulta programele noastre de audit Programe Audit Logistica, iar apoi invita-ne la tine sa ne punem la treaba spiritul de observatie, creativitatea si experienta. Daca ai intrebari imi poti scrie pe adresa: robert@logistic-specialist.ro sau ma poti contacta la tel: 0729148238 .

 

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *