10 Smart tips to improve your logistic bottom lines

Aceste este titlul prezentarii pe care o voi tine pe 28 februarie la Bratislava in Slovacia la conferinta internationala de logistica in fata unei audiente de aproximativ 200 de persoane. Pentru cei care doresc sa vina la conferinta site-ul lor web este acesta: https://www.informslovakia.sk/konferencia/konferencia-logistika-2012.

Aceiasi tema as dori sa o prezint si pentru publicul din Romania intr-un webinar care va avea loc in luna martie. Data webinar-ului o voi anunta ulterior in functie de timpul pe care o sa-l am disponibil.  Va fi un seminar interesant si gratuit, iar cei care dori sa participe vor afla citeva lucruri interesante din experienta mea practica de pina acum. Webinarul pe care il organizez in luna martie pentru dumneavoastra va fi ceva mai bogat in informatii deoarece putem alocam mai mult timp discutiilor.

Cei care au o oara disponibila si vor sa afle lucruri interesante se pot inscrie la seminar completand formularul de aici:

https://logistic-specialist.com/index.php/seminar.html

Multumesc si va astept sa va inscrieti!

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *