WebWMS – wms gratuit ….in cloud

Dupa cum stii WebWMS – wms gratuit este o solutie gratuita, adica daca e gazduita la tine pe server si o instalam si configuram nu trebuie sa platesti licente, taxe de mentenanta etc. La inceput de 2019 venim cu o surpriza si iti oferin WebWMS- wms gratuit si fara sa ai server, fara sa trebuiasca sa fie configurat, adica in cloud si tu nu mai ai grija de nimic.

Daca citesti articolul pana la capt vei afla urmatoarele:

 • ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de WebWMS – wms gratuit in cloud;
 • Ce restricti ai atunci cand o folosesti;

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de WebWMS – wms gratuit in clud.

Pentru inceput trebuie sa va explic care e diferenta intre varianta WebWMS pe care o stiti (adica cea care se istaleaza la voi la firma) ai aceasta varianta …cloud.

In varianta care se instaleaz la voi in firma aveti nevoie de server, adiministrare IT pentru acel server, backup etc. Adica bani si resurse suplimentare pe care trebuie sa le aveti. Varianta cloud va scuteste de costurile astea pentru ca ne pcupam noi de ele. Adica, am creat o varianta pe care o puteti folosi la comun cu alte companii. Asta in conditiile in care operatiunile sunt securizate si fiecare companie vede doar ceea ce e al lui si ceea ce face in platforma. Asta inseamna ca toate cheltuielile referitaore la server, mentenanta, resurse etc le suportam noi.

Pentru firmele medii si mari asta nu prea e un avantaj pentru ca au deja server, resurse it si tot ce le trebuie. Deci acolo vom discuta in continuare despre varianta WebMWS – wms gratuit clasica.

Pentru firmele mici asta reprezinta un avantaj pentru ca nu au infrastructura.

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de WebMWS – wms gratuit?

in primul rand trebuie sa ma contactezi la robert[at]logistic-specialist.ro si sa cereti un cont gratuit. O sa va raspund la email si o sa va cer 1-2 documente pe email ca sa ma asigur ca firma e o firma reala si ca e activa.

Dupa pasul asta o sa va creez un cont de administrator si de acolo in colo puteti folosi platforma in toata functionalitatea si splendoarea ei.

Ce restrictii ai cand folosesti platforma

Asa cum spuneam WebWMS ramane in continuare gratuit, iar aceasta varianta cloud este pentru firmele mici. Asta inseamna ca are niste restrictii de utilizare:

 • prima restrictie este cea legata de numarul de utilizatori, acest numar este limitat la 5 utilizatori pentru fiecare companie; mai mult de 5 utilizatori inseamna costuri mai mari pentru noi si putem sa va asiguram pe aceasta platforma dar contra unui tarif lunar (tariful lunar va fi comunicat fiecarei companii la cerere si va fi pe utilizator/luna)
 • a doua restrictie este data de numarul de produse care pot fi inregistrate in platforma. Acest numar este limitat la 120 de produse. Desigur, ca se poate trece peste limita contra unui tarif lunar pe produs.

De asemenea, trebuie sa respectati un cod de conduita astfel incat sa nu afectati functionalitatea platformei sau a celorlalti utilizatori.

Tinanad cont ca e o platorma gratuita se poate lucra in 2 feluri:

 • va ocupati timpul citind ce am scris pe blog (sunt articole complete in care se explica functionalitatea platformei) iar asta e gratis pentru voi ……sau
 • ne solicitati pe noi sa va ajutam cu training si suport pentru a da drumul cat mai repede la lucru (tinand cont ca asta ne ocupa timp acest serviciu va fi unul taxabil).

Puteti oricand sa treceti de la varianta cloud cu restrictii la varianta instalata pe serverul vostru local. Toate datele vor fi portate automat de pe o platorma pe alta intr-un timp extrem de scurt, solutiile fiind gandite pentru a functiona astfel.

Aspecte finale WebWMS – wms gratuit

Varianta WebWMS – wms gratuit cloud are functionalitati limitate momentan. Adica ii lipseste partea de POD si Optimizare comanda. Aceste module vor fi adaugate ulterior in urmatoarele luni. In felul acesta va veti putea bucura, incusiv pe varianta cloud, de functionalitatile complete.

Pentru intrebari si detalii va astept pe email sau aici. Varianta cloud are aceasta adresa: WebWMS – wms gratuit cloud

Aceasta varianta de WebWMS lucreaza ca un WMS 3PL in care sunt administrati mai multi clienti. Cu mici modificari care dureaza cateva zile WebWMS cloud devine o sulutie puternica de WMS 3PL.

Pe varianta cloud ne putem integra cu ERP-urile voastre astfel incat sa va fie usurata munca de introducere si procesare documente.

Daca vrei solutia si vrei sa te ajutam sa pornesti repede click aici pentru a ne trimite email: Doresc solutia WebWMS cloud

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „WebWMS – wms gratuit ….in cloud

 • Pingback: Cum il ajuta WebWMS pe un manager logistic - Logistic Specialist Blog

 • august 4, 2019 la 1:11 pm
  Legătură permanentă

  Buna ziua!
  Am citit cu interes articolele dumneavoastra despre logistica,recunosc la inceput am avut impresia ca imi ingreunati munca ,dar am ajuns la concluzia ca toate situatile pe care mi le-ati cerut au avut un scop pt optimizarea ……,sunteti un adevarat profesionist si sper sa colabaram din luna septembrie la firma unde o sa lucrez la noua firma.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.