WebInventory operatii pe care le face supervizorul

webinventory asistent la inventar

webinventory asistent la inventar

In articolul asta vreau sa va prezint in WebInventory – asistentul la inventor care sunt operatiunile pe care le face supervizorul in aplicatie. Supervizorul are rolul de a supraveghea ca procesul de inventarirere sa fie corect si sa se desfasoare rapid, aplicatia WebInventory oferindu-I posibilitatea sa controleze in timp real modul de desfasurare a inventarului.

De asemeena, aplicatia de inventar ii permite sa vada performantele fiecarei echipe, asta insemnand cat de bine si cat de mult munceste fiecare echipa. Avand aceste informatii atat supervizorul cat si administratorul au posibilitatea sa identifice si sa corecteze disfunctionalitatile in timp util pentru a putea reduce timpul de inventor.

Si supervizorul, ca si pickerel poate face operatiunile de pe telefonul mobil. Una din activitatile principale ale supervizorului in aplicatia WebInventory este sa verifice greselile de numarare pe care le fac pickerii in procesul de inventariere, si supervizorul putand face operatiile astea de pe telefonul mobil.

In film sunt prezentate toate actiunile care trebuiesc facute de supervizsor, in ordinea lor.

Aveti filmuletul in continuare:

Un audit pe zona de logistica si operational cu un consultant de al nostru costa cat un laptop bun si, poti obtine o masina buna pentru echipa ta de vanzari (prin reduceri de costuri).
Contacteaza-ne prin email TRIMITE EMAIL
Consulta serviciile noastre de consultanta SERVICII CONSULTANTA
Abonamentele de consultanta: ABONAMENTE.Vrei mai multe noutati de la noi? Inscrie-te la newsletter:
join our mailing list
* indicates required