Povesti de business-Te invit sa ma inviti la tine

De azi incep o serie de articole video in care o sa va povestesc despre business, seria de articole se cheama “Povesti de business”.

Vor fi o serie de filmulete pe care am sa le fac in care o sa va povestesc despre afaceri, optimizari de procese, probleme rezolvate, probleme ce pot fi rezolvate si multe alte lucruri utile tie si angajjatilor tai.

In filmul de azi va povestesc despre 2 motive pentru care sa ma chemi la tine in firma, motive pe care le-am vazut ieri cand am fost la o conferinta. 2 doamne de la conferinta mi-au atras atentia asupra unor probleme care se intampla in foarte multe companii, inclusiv in compania ta.

Chestiunile pe care ti le spun in film sunt simple, dar de substanta si care afecteaza major compania ta pentru ca cheltui resurse care ar putea sa fie folosite in alta parte daca te optimizezi pe anumite procese. Din pacate, atata timp cat lucram cu oameni astfel de probleme vor aparea in orice companie.

Te-am tinut destul in suspans, o sa te lasa sa vezi filmul, primul din seria “povesti de business:.

Un audit pe zona de logistica si operational cu un consultant de al nostru costa cat un laptop bun si, poti obtine o masina buna pentru echipa ta de vanzari (prin reduceri de costuri).
Contacteaza-ne prin email TRIMITE EMAIL
Consulta serviciile noastre de consultanta SERVICII CONSULTANTA
Abonamentele de consultanta: ABONAMENTE.Vrei mai multe noutati de la noi? Inscrie-te la newsletter:
join our mailing list
* indicates required