Business evanghelist

Nu stiu daca inca ai auzit de business evanghelist, dar daca nu ai auzit e bine sa urmaresti filmul asta de 6 minute si ai sa intelegi cu ce te va ajuta in viitor daca vei decide sa folosesti conceptul la tine in companie.

Eu am auzit conceptul asta acum ceva timp si l-am adoptat pentru ca mi-a placut si de aceea incerc sa-l transmit cat mai multor oameni ca sa-l poata folosi. E adevarat ca banii intr-o companie nu vin din concepte si idei, ci din lucruri pusa in practica si implementate, dar daca nu stii despre concepte si nu ai ideile nu poti implementa ceva care sa te ajute in business. Orice business ajuns mare a plecat de la o idee si, e adevarat, foarte important ca sa reauseasca este transmiterea idei si convingerea celorlalti ca e o idee buna si ca produsul sau serviciul tau este unul special si potrivit lor. Pentru asta ai nevoie de evanghelisti si, asa cum ai sa vezi in film,  evanghelistii sunt mai mult decat agenti de vanzari, care, de foarte multe ori vand ceva, produs sau serviciu, in care ei nu cred.

Te las sa urmaresti filmul si poti sa-mi spui parerea ta dupa ce il vezi:

Un audit pe zona de logistica si operational cu un consultant de al nostru costa cat un laptop bun si, poti obtine o masina buna pentru echipa ta de vanzari (prin reduceri de costuri).
Contacteaza-ne prin email TRIMITE EMAIL
Consulta serviciile noastre de consultanta SERVICII CONSULTANTA
Abonamentele de consultanta: ABONAMENTE.Vrei mai multe noutati de la noi? Inscrie-te la newsletter:
join our mailing list
* indicates required