Administrare parc auto

 

Webpark

Webpark

Intr-o zi am facut un mic exercitiu si am creat in excel un mic “programel” care poate face administrare de flota. Fisierul are mai multe sheet-uri care isi coreleaza datele automat (din cand in cand mai e nevoie de facut refresh) si afiseaza niste rapoarte. Este un fisier destul de simplu de utilizat pentru cei care stiu ceva excel, partea proasta a lui este ca excelul are limitari si e mai greu sa lucrezi cu baze de date. Este totusi bun pentru o flota mica si care are putine intrari de date. Eu am introdus in el vreo 7000 de intrari si incepea sa lucreze greu. Este totusi un excel care are limitari si de aceea il ofer gratuit tuturor celor interesati si va ofer si suport pentru cei care se descurca mai greu cu el.

O varianta buna si ieftina de soft de administrare flota care lucreaza pe baze de date si care nu are limitari, putand fi folosita de oriunde deoarece lucreaza ca un site web puteti gasi aici: http://www.adesoft.ro/administrareflota.

Este o varianta care rezolva problemele de flota oricant de mare ar fi flota si oricat de multe intrari ar avea. Va da alerte pentru expirarea documentelor, rapoarte de costuri, puteti face management de reparatii, masini si soferi, etc.

Cei interesati de pret ma pot contacta (oricum este foarte ieftin raportat la solutiile care exista pe piata).

Am scos acest excel din uz, dar am venit cu ceva in plus pentru cei care ar fi interesati de acest excel. Am decis sa oferim celor care au flote pina in 50 de masini sa poata folosi WebPark gratuit. Detalii aici: http://logistic-specialist.com/webpark.html.

3 thoughts on “Administrare parc auto

  1. Cristian Maxim

    Salut . Linkul pentru excel sau Webpark nu functioneaza . Crezi ca ma poti ajuta cu acel excel ? Multumesc anticipat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.